PSG'nin bir yıldızı daha Beşiktaş'a geliyor! Hasan Arat 10 milyon euroluk yıldızı kaptı. Sağ bekte tozu dumana katacak

PSG'nin bir yıldızı daha Beşiktaş'a geliyor! Hasan Arat 10 milyon euroluk yıldızı kaptı. Sağ bekte tozu dumana katacak

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile bu sezon şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda transfer haberleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. PSG'nin bir yıldızı daha Beşiktaş'a geliyor! Hasan Arat 10 milyon euroluk yıldızı kaptı. Sağ bekte tozu dumana katacak. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda sağ bek arayışı devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. PSG'nin bir yıldızı daha Beşiktaş'a geliyor! Hasan Arat 10 milyon euroluk yıldızı kaptı. Sağ bekte tozu dumana katacak.

PSG'NİN BİR YILDIZI DAHA BEŞİKTAŞ'A GELİYOR

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi yıldız isimleri kadrosuna katan siyah-beyazlılarda sağ bek arayışı sürüyor. Gelen transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Fotomaç'ta yer alan habere göre, Başkan Hasan Arat'ın ikili ilişkilerinin iyi olduğu PSG ile bu defa da sağ bek için temaslar hızlandı. Fransız sağ bek Nordi Mukiele menajerler tarafından Beşiktaş'a önerildiği öğrenildi.

yeni-proje-2024-08-25t152115-491.jpg

HASAN ARAT 10 MİLYON EUROLUK YILDIZI KAPTI! SAĞ BEKTE TOZU DUMANA KATACAK

Kartal bu öneriye henüz yanıt vermese de Başkan Hasan Arat'ın PSG ile güçlü bağlantılarından dolayı 26 yaşındaki futbolcunun Siyah beyazlı takıma katılabileceği de gelen haberler arasında.

yeni-proje-2024-08-25t152126-351.jpg

Yıldız oyuncunun PSG ile sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılında sona erecek. 12 milyon Euro'ya Leipzig'den 2022 yılında kadroya katılan oyuncunun güncel piyasa değeri 10 milyon Euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN