Adana'da su kuyusuna inen iki kişi hayatını kaybetti

Adana'da su kuyusuna inen iki kişi hayatını kaybetti

Adana'nın Feke ilçesinde bir su kuyusuna inen 60 yaşındaki Bilal Arkın ve komşusu Eyüp Bircan hayatını kaybetti. Ekiplerin uzun süren çalışmaları sonucunda cansız bedenler kuyudan çıkarıldı.

Haber Girişi: Adana'nın Feke ilçesinde, Şahmuratlı Mahallesi Çokça mevkiinde meydana gelen trajik olayda, su kuyusuna inen iki kişi yaşamını yitirdi. Olay, çevredeki halkın durumu yetkililere bildirmesiyle ortaya çıktı.

60 yaşındaki Bilal Arkın, henüz belirlenemeyen bir nedenle su kuyusuna indi. Arkın'dan haber alamayan komşusu Eyüp Bircan da durumu merak ederek kuyunun içine girdi. İki kişinin de kuyudan çıkmaması üzerine çevre sakinleri durumu jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

KUYUDAN İKİ CANSIZ BEDEN ÇIKARILDI

Olay yerine ulaşan kurtarma ekipleri, uzun süren ve zorlu bir çalışma sonrasında kuyudan iki kişinin cansız bedenini çıkardı. Cenazeler, olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ekipler, olayın nedenini araştırmaya devam ediyor. Olayla ilgili ihmallerin olup olmadığına yönelik soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN