Taze gelin Demet Özdemir'e kaynana çağrısı! Bakın gelini için ne yazdı? "Gözler yalan söylemez"

Taze gelin Demet Özdemir'e kaynana çağrısı! Bakın gelini için ne yazdı? "Gözler yalan söylemez"

Geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Koç ile dünyaevine giren oyuncu Demet Özdemir, görkemli bir düğüne sosyal medyanın en çok konuşulan düğününe imza attı. Çok sayıda ünlü ismin katıldığı düğünde renkli görüntüler ortaya çıktı. Özdemir'in gelinliği ise alay konusu olmuştu. Koç, ailesine gelin giden Demet Özdemir'e aileden ilk paylaşım geldi. Bakın kayınvalidesi Kıymet Koç ne dedi?

Son dönemin konuşulan düğününe imza atan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç görkemli bir düğüne evlendi. Düğüne sanat camiası akın etti. Arkadaşlarıyla düğünde eğlenceli anlar geçiren Özdemir-Koç çifti sosyal medyada TT oldu. Özdemir'in gelinliği ile Koç'un ayakkabısı da çok konuşulanlar arasındaydı. Oğuzhan Koç'un annesinden gelini Demet Özdemir'e ilk tebrik mesajı geldi. Bakın ne paylaştı?

1468417.jpg

GELİNLİĞİ SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULMUŞTU

Gelinliği ile sosyal medyadan günlerce düşmeyen Demet Özdemir, yapılan eleştirileri tiye alan bir paylaşım yaptı. Oğuzhan Koç ile yeni bir hayata imza atan Özdemir, düğünde 3 farklı tarzda gelinlik giydi.

fbwlqpbwiaeopj3.jpg

Oğuzhan Koç ise ayakkabılarıyla dikkat çekti. Ünlüler ise düğünde şıklık yarışına girdi. Hala etkileri devam eden düğünden paylaşımlar gelmeye devam ederken, Oğuzhan Koç'un annesi Kıymet Koç'da gelini için "Hoş geldin" paylaşımı yaptı.

2zl-9z5e-400x400.jpg

GELİNİ DEMET ÖZDEMİR'E HOŞ GELDİN MESAJI

Kıymet Koç, ailesine giren Demet Özdemir için hesabından "Ailemize hoş geldin" paylaşımı yaptı. İşte Kıymet Koç'un o paylaşımı:

"Demetciğim ailemize hoş geldin... Güzel bir gün, rüya gibi düğün. Her şey en ince detayına kadar düşünülmüş. Hassasiyet, incelik, zerafet… Bence, bizce çok güzel bir düğündü."Cemiyetimize, hepimize hayırlı uğurlu, bereketli, sağlıklı olsun. Gözleriniz, birbirinize bakışınız her şeyi anlatıyor. Evlatlarım yuvanız şen, bereketi olsun. Güzel günleriniz evlat sevgisiyle taçlansın . Allah iyilerle karşılaştırsın. Kem gözlerden, art niyetli insanlardan, suizanda bulunanlardan muhafaza eylesin. Güzel günümüze renk katan değerli misafirlerimize teşekkür ederiz."

gozler.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN