Trabzonspor bombayı patlatıyor! Fırtına'ya 19 milyon euroluk gol makinesi: 159 gol 124 asist...

Trabzonspor bombayı patlatıyor! Fırtına'ya 19 milyon euroluk gol makinesi: 159 gol 124 asist...

Henüz sezon başı olmasına rağmen Süper Lig'de şampiyonluk yarışının uzağında kalan Trabzonspor, devre arasında bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Fırtına, 19milyon euroluk gol makinesine kancayı taktı.

Sezon başından bu yana istenen sonuçlara imza atamayan Trabzonspor, kış transfer sezonu için çalışmalarına şimdiden başladı. Hücum hattındaki kaliteyi artırmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, 19 milyon euroluk gol makinesine kancayı taktı.

Sağ kanatta Edin Vişça'nın alternatifsiz olması nedeniyle bu pozisyona takviye yapma kararı alan Trabzonspor, gözünü Hollanda'ya dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Fırtına, Hollanda devi Ajax formasını terleten ve güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan Hollandalı golcü oyuncu Steven Berghuis için harekete geçme kararı aldı.

Fırtına'nın teknik adamı Şenol Güneş'in bu transfere onay verdiği ve Karadeniz ekibin ilerleyen günlerde Hollandalı golcünün transferi için resmi adımları atacağı ileri sürüldü.

Bu sezon Ajax forması altında 7 karşılaşmada görev alan yıldız golcü, 1 gol 2 asiste imza attı. Hollandalı süper yıldız, futbol kariyeri boyunca ise 498 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 159 gol 124 asiste imza attı.

Steven Berghuis haalt keihard uit | Soccernews.nl

32 yaşındaki yıldız golcü için bugüne dek toplamda 19 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Hollandalı oyuncunun Ajax ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Bu nedenle Ajax'ın yıldız golcünün satışı konusunda yüksek bir bonservis bedeli talep etmesi beklenmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN