Film değil gerçek! 23 otomobil çaldılar: Kurbanların tek bir ortak özelliği vardı

Film değil gerçek! 23 otomobil çaldılar: Kurbanların tek bir ortak özelliği vardı

Olay film değil, gerçek! 23 otomobili böyle çaldılar! Kurbanların ise tek bir ortak özelliği vardı...

İstanbul merkezli altı ilde düzenlenen operasyonlarda, bugüne kadar çaldıkları 23 lüks araçla toplam 100 milyon TL'lik vurgun yapan bir hırsızlık çetesi çökertildi. 16 kişi tutuklanırken, polis ekipleri çalınan araçlardan 14’ünü sahiplerine ulaştırdı.

KURBANLARIN ORTAK ÖZELLİĞİ

İstanbul merkezli altı ilde gerçekleştirilen operasyonlarla, yurtdışına çıkan yabancı uyruklu iş insanlarının lüks araçlarını çalan 26 kişilik çete çökertildi. Çete, iş insanlarının otoparklarına bıraktığı 23 lüks otomobili, sahte pasaport ve noter belgeleriyle üzerlerine geçirerek toplam 100 milyon TL değerinde bir vurgun yaptı. Özellikle Suudi Arabistan, İran ve Katar uyruklu iş insanlarını hedef alan çete üyeleri, Esenyurt ve Bağcılar’da rezidans kiralayarak kurbanlarıyla güven kazandıktan sonra, sahte kimliklerle otomobil satışını gerçekleştirdiler.

Polis ekipleri, şüphelilerin izini sürerek İstanbul, Tekirdağ, Antalya, Gaziantep, Mersin ve Şanlıurfa’da eş zamanlı operasyonlar düzenledi ve 16 şüpheli tutuklandı. Soruşturma kapsamında çalınan araçlardan 14'ü bulunarak sahiplerine teslim edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN