İmamoğlu duyurdu... Metrobüste doğan Yılmaz Bebek'e sürpriz jest

İmamoğlu duyurdu... Metrobüste doğan Yılmaz Bebek'e sürpriz jest

Ekrem İmamoğlu, doğumu metrobüste gerçekleşen Yılmaz Bebek'in ömür boyu toplu taşımadan ücretsiz faydalanabileceğini duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, metrobüste doğan Yılmaz Bebek'in İstanbulkart ile ömür boyu toplu taşımadan ücretsiz yararlanacağını açıkladı.

Yılmaz Bebek'in annesi Hanife Mete, dün aniden doğum sancılarının başlaması üzerine bebeğini hastaneye gitmek üzere bindiği metrobüste doğurmak zorunda kalmıştı.

NE OLMUŞTU?

Dün sabah, kontrol için hastaneye gitmek üzere Avcılar’dan metrobüse binen 35 haftalık hamile Hanife Mete, doğumu metrobüste yapmıştı. Hanife Mete, eşi Cemal Mete ile hastaneye gitmek için evden çıkmış; taksi bulamayan çift, hastaneye ulaşımın daha hızlı olacağını düşünerek saat 08.30'da metrobüse binmişti. Metrobüs ile Cennet Mahallesi'ne geldikleri sırada sancıları başlayan Mete, doğumun başladığını söyleyerek araçtan inememişti. Metrobüsün içinde gerçekleşen doğumun hemen ardından anne ve bebek ambulansla Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış; sağlık ekiplerince ilk kontrolleri yapılan anne ve bebeğin durumunun iyi olduğu açıklanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN