Beşiktaş'a 76 milyon euroluk gol makinesi! Kartal bombayı patlatıyor: 96 gol 22 asist...

Beşiktaş'a 76 milyon euroluk gol makinesi! Kartal bombayı patlatıyor: 96 gol 22 asist...

İmmobile ile forma rekabetine girebilecek bir golcü arayışında olan Beşiktaş, 76 milyon euroluk gol makinesine kancayı taktı.

Süper Lig'e verilen milli arayı fırsat bilerek transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, 76 milyon euroluk gol makinesi için kolları sıvadı. Kartal, bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Bu sezon Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst yönetiminde Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, kış transfer dönemi için düğmeye bastı. Kartal, gözünü 76 milyon euroluk gol makinesine dikti.

Devre arasında hücum hattını güçlendirme kararı alan Beşiktaş, İmmobile ile forma rekabetine girebilecek bir golcü arayışlarına başladı. Kartal, 76 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş, daha önce de transfer listesine eklediği Patrik Schick'i bir kez daha transfer listesine ekledi. Kartal'ın, Alman devi Leverkusen'de geri planda kalan yıldız golcüyle ilgilendiği ileri sürüldü. 28 yaşındaki tecrübeli golcünün kariyerinde yeni bir adım atmaya sıcak baktığı iddia edildi.

Bu sezon Leverkusen forması altında 7 karşılaşmada görev alırken sadece 240 dakika kaldı. Golcü oyuncu bu karşılaşmalarda sadece 1 gole imza attı.

Patrik Schick - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Deneyimli golcü oyuncu, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 291 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 96 gol 22 asiste imza attı.

Güncel piyasa değeri 22 milyon euro olan golcü oyuncunun 2027 yılına dek Alman ekibiyle sözleşmesi bulunuyor. Yıldız golcü için bugüne dek toplamda 76 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN