18 gün sonra cesedi bulunan Rojin Kabaiş'in ön otopsi raporu çıktı: Sırtında ve dizinde darp izleri tespit edildi

18 gün sonra cesedi bulunan Rojin Kabaiş'in ön otopsi raporu çıktı: Sırtında ve dizinde darp izleri tespit edildi

Van'da 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'ın kaybolduktan 18 gün sonra hayatını kaybetmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Yapılan ön otopsi sonucunda Rojin Kabaiş'in vücudunda darp izleri tespit edildi. Bu bulgu, genç kızın ölümüyle ilgili şüpheleri daha da artırdı.

Van'da kaybolan Rojin Kabaiş'in cenazesi, Van Gölü kıyısında bulundu. Yaklaşık 8 saat süren otopsi işlemlerinin ardından, yüzü tanınmaz hale gelen genç kız, babası tarafından kıyafetlerinden teşhis edildi.

Van'da 18 gün önce kaybolan Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş'in acı haberi, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Genç kızın cansız bedeni, Van Gölü kıyısındaki Mollakasım Mahallesi sahilinde bulundu.

100'DEN FAZLA NUMUNE ALINDI

Otopsi işlemleri sırasında, Kabaiş'in bedeninden alınan 100'den fazla numunenin bir kısmının Van Adli Tıp Kurumu'nda, bir kısmının ise İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda inceleneceği öğrenildi.

YÜZÜ TANINMAZ HALE GELDİ

Rojin Kabaiş'in ön otopsi raporuna ilişkin edinilen bilgiye göre, ceset uzun süre suda kaldığı için erime ve sabunlaşma oluştu ve bu nedenle yüzü tanınamaz hale geldi.

DARP İZLERİ TESPİT EDİLDİ

Raporda, Rojin Kabaiş'in sırtında ve dizinin arkasında darp izleri tespit edildi. Ancak bu izlerin nasıl oluştuğu, suda mı yoksa karada mı meydana geldiği detaylı incelemelerin sonucunda ortaya çıkacak.

ÖLÜM SEBEBİ 'BOĞULMA' OLARAK KAYITLARA GEÇTİ

Ayrıca raporda, Rojin Kabaiş'in ölüm sebebinin 'boğulma' olarak kayıtlara geçtiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN