Cimbom forveti çiftleyecek

Cimbom forveti çiftleyecek

Süper Lig’de liderlik koltuğunda yer alan Galatasaray, milli aradan Antalyaspor deplasmanı ile dönecek. Victor Osimile dönecek. Victor Osimhen’in form tutması durumunda teknik direktör Okan Buruk’un, Antalyaspor maçının ardından yeniden çift forvete geçmesi bekleniyor.

OĞULCAN ÇOKSAYAR

Trendyol Süper Lig’de liderilk koltuğunda oturan Galatasaray, milli aradan Antalyaspor maçı ile dönecek. Sarı-Kırmıızlı ekipte teknik direktör Okan Buruk, sakatlığını atlayan Victor Osimhen’i Antalya deplasmanında riske etmek istemese de gelecek haftalar için planını hazırladı. Teknik direktör Okan Buruk’un, Antalyaspor maçının ardından yeniden çift forvete geçmesi bekleniyor.

Tecrübeli çalıştırıcı, Osimhen transferi sonrası ilk kez Kasımpaşa maçında bu şekilde bir diziliş kullanmıştı. Nijeryalı futbolcu, Mauro Icardi ile birlikte çok etkili bir ilk yarı oynamış ve 2 gol atmayı başarmıştı. Sarı Kırmızılı ekipte Antalya maçında Icardi’nin tek forvet oynaması bekleniyor.

Önce Icardi’nin ardından da Osimhen’in sakatlıkları ikilinin birlikte oynamasını engelledi. Ancak her iki oyuncunun iyileşmesiyle birlikte Okan Buruk, çift forvetli sistem için alarm kurdu. Okan Buruk, yeni sisteme geçiş için en doğru tarihi Elfsborg maçı olarak belirledi.

Sarı-Kırmızılılar, sistemini Elfsborg maçında deneyerek Beşiktaş’ı derbisi önce sinde sistemini gözden geçirecek. Eğer bir sakatlık yaşanmazsa Sarı-Kırmızılı takım, sezonun kalanında çift forvetli bir sisteme geçecek.

Öte yandan Galatasaray’da Barış Alper Yılmaz’ın sakatlığında sağ kanatta forma giymesi beklenen Roland Sallai, milli maçlardaki performansıyla teknik heyetin yüzünü güldürdü. Galatasaray’da geçen sezondan bu yana düzenli forma gi yen Barış Alper Yılmaz, hem sakatlık hem de yorgunluk nedeniyle rehabilitasyona alı nırken teknik heyet yerine Roland Sallai’yi oynatmayı planlıyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN