Çok yakında haklılığınızı kanıtlayacaksınız! Koç, boğa, ikizler, başak ve balıklar... İşte 17 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Çok yakında haklılığınızı kanıtlayacaksınız! Koç, boğa, ikizler, başak ve balıklar... İşte 17 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Normların dışına çıktığınızda, insanlar sizi her zaman kolayca kabul etmez. Yaratıcı ve duygusal bir kişi olarak, alışılmadık fikirler ürettiğiniz ve son derece benzersiz bir şahsiyet olduğunuz için genellikle kendinizi biraz uyumsuz biri olarak görebilirsiniz. Tam da şu anda, kendinizi pek kabul görmemiş, hatta dışlanmış hissediyor olabilirsiniz.

17 EKİM 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün, hayatınızı bir hikaye, bir roman ya da belki bir film olarak düşünmeli ve kendinizi onun yazarı olarak görmelisiniz. Hayatlarımızı gerçekten de bu şekilde ele almalıyız, ancak hayatlarımız üzerinde gerçekte sahip olduğumuzdan daha az kontrolümüz olduğunu düşünme eğilimindeyiz. İşler görünüşte kötü bir yöne doğru gidiyorsa, bir olay örgüsü değişikliği yaratmanız gerekebilir. Hayatınızda bir şeyler rayından çıktıysa hikayenizi yazarken daha bilinçli olmayı seçerek onu daha iyi bir şekilde yeniden yönlendirebilirsiniz. Önce nereye gitmesini istediğinizi belirleyin ve sonra oraya ulaşmak için ne olması gerektiğini tespit edin. Bunu bir kez kavradığınızda ve içine girdiğinizde, işler sandığınızdan daha kolay olacak.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir hatadan ders çıkarmak her zaman mükemmel bir tercihtir. Yakın zamanda bir hata yaptıysanız kendinize karşı pişmanlık veya öfkeyle dolu olabilir ve bunun üzerinde durarak kendinizi cezalandırıyor olabilirsiniz. Başka bir şey düşünmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Bu yüzden acı çekmek yerine, yanlış giden her neyse onu telafi etme yönteminizi bir ders çıkarma haline getirmelisiniz. Bunu yaparsanız yükümlülüğünüzü yerine getirmiş olursunuz ve kendinizi suçlu hissetmeden ilerleyebilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Her ne kadar planlamış olsanız da, kendinize yeni bir girişime başlayacak kadar güvenmiyor olabilirsiniz. Belki de güvensizliğiniz başarısız olacağınızdan korkmanıza neden oluyor. Daha fazla öğrenmek ya da becerilerinizi veya bağlantılarınızı geliştirmek için çalışacak zamanınız varsa, bunu yapın. Ancak, kendinize güveniniz tam olana kadar beklerseniz bir fırsatı kaçırma ihtimaliniz varsa, o zaman bu fırsatı değerlendirmeye çalışın. Bu, göze almanız gereken bir risktir. Eğer kararlıysanız bu süreçte cesaret ve özgüven kazanacaksınız. Buna inanın.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Normların dışına çıktığınızda, insanlar sizi her zaman kolayca kabul etmez. Yaratıcı ve duygusal bir kişi olarak, alışılmadık fikirler ürettiğiniz ve son derece benzersiz bir şahsiyet olduğunuz için genellikle kendinizi biraz uyumsuz biri olarak görebilirsiniz. Tam da şu anda, kendinizi pek kabul görmemiş, hatta dışlanmış hissediyor olabilirsiniz. Bunu içselleştirmek ve buna üzülmek yerine, bu deneyimi perspektif kazanmak ve diğer insanların anlamadığı, sizin için anlamlı olan bir şey üzerinde çalışmak için kullanmaya çalışın. Böylece çok yakında haklılığınızı kanıtlayacaksınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bir tartışmanın ortasında öfkenizi kaybederseniz tartışmayı kaybetme olasılığınız da artar. Haklı olsanız bile, kontrolünüzü kaybetmek kendinizi beceriksiz göstermenin ve duruma hakim olamamanın en kesin nedenidir. Yakında önemli bir konuyu konuşmanız gerekebilir ve bu konuşma bir tartışmaya dönüşebilir. Sakin, saygılı ve ağırbaşlı olmanız şarttır. Kibar olmayı unutmayın! Bunu yaparsanız kişisel ilişkinize zarar gelmesini önleyebilir ve aynı zamanda bir çözüm bulabilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Zamanlamanız çok iyi olmayabilir, kaynaklarınız şu anda olabileceği kadar bol olmayabilir ve gerekli tüm bağlantılara sahip olmayabilirsiniz ama bir fırsat ayağınıza geliyor. Eğer bunu erteler ve her şeyin mükemmel olduğu anı beklemeye karar verirseniz, bu fırsatı kaçırabilirsiniz. Yine de elinizdekilerle yapabileceğinizin en iyisini yapmayı seçerseniz, koşullarınız ideal olmasa bile, mükemmel bir başarı şansına sahip olursunuz. Bazen içinde bulunduğunuz an, harekete geçmek için elinizde bulunan tek mükemmel andır.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Güven ve kararlılık gösteren bir kişi her zaman haklı değildir. Ego sahibi veya gerçekten en iyisini yaptığına inanıyor olabilir. Böyle birini sorgulamak zor olabilir, ancak bunu yapmanız gereken bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bir liderin veya karar vericinin hatalı olduğuna inandığınız bir projede yer alıyorsanız, bunu diplomatik bir şekilde dile getirin. Böyle bir durumda, gerçekleri ortaya koyduğunuzdan ve kendinizi alçakgönüllü, gerçeklere dayalı bir şekilde ifade ettiğinizden emin olun. Duruma doğru yaklaşırsanız sesiniz duyulacaktır.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bilmediğiniz şey size zarar veremez. Cehalet mutluluktur. İnsanlar zaman zaman bu ifadeleri dile getirse de, bazı durumlarda mutlu bir şekilde cahil kalmak akıllıca olmayabilir. Şu anda meydana gelen bir şey hakkında bazı şüpheleriniz olabilir ve bununla uğraşmak istemediğiniz için bundan kaçınıyor olabilirsiniz. Elbette görmezden gelmek daha kolaydır. Ancak, bu durumu araştırırsanız, sadece sandığınız kadar büyük bir sorun olmadığını görmekle kalmaz, aynı zamanda hemen ele aldığınızda çok basit bir çözümü olduğunu da görürsünüz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Ne tür bir eğitim geçmişine sahip olursanız olun, siz de neredeyse kesinlikle hayat okulundan mezunusunuz. Çünkü zaman zaman inatçı olma eğiliminiz var ve zeki ve verimli olsanız bile, bazen bir dersi öğrenmek için bir veya iki tecrübe gerekir. Kısa bir süre önce öğrendiğiniz bir ders, şu anda tanıdığınız biri için önemli olabilir. O kişinin sizin bilgeliğinizden faydalanmasını çok istersiniz ve belki de faydalanır. Tabi eğer sizin kadar inatçı değilse. Deneyiminizi paylaşarak o kişiyi zahmetten kurtarın.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

En iyi iş insanları, hata yapabileceklerini bilen ve herkesin katkıda bulunabileceği önemli bir şey olduğunu kabul eden kişilerdir. Bu sayede ekiplerinden ve kaynaklarından en iyi şekilde yararlanırlar. Yanılabileceklerini ve diğer insanların kendilerinden daha fazla şey bilebileceklerini kabul ettikleri için çalışmalarından daha fazla verim alırlar. Bu, hayatın diğer alanları için de geçerlidir. Bir hayır kurumuna ya da toplum projesine öncülük etmeniz istenebilir. Siz hem alçakgönüllü hem de başkalarının sunabileceklerinin farkında olan birisiniz. Başarılı bir sonuç almanızı sağlayacak bu niteliklerinizi koruyun.

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün istediğiniz ölçüde şanslı olabilirsiniz. Başka bir deyişle, çok çalışmayı, belirli zorluklarla yüzleşmeyi ve ihtiyacınız olan “şans” türünü siz yaratabilirsiniz. Bu, her fırsata erişmek, yardım edebilecek insanlara hitap etmek ve gerektiği kadar uzun süre elinizden geldiğince çok çalışmak anlamına gelebilir. Bu yorucu olabilir, ancak sonunda istediğiniz şeyi ortaya çıkarmak için ihtiyaç duyduğunuz şansı yakalayacaksınız. Gördüğünüz gibi, bu gerçekten şansla ilgili değil, kararlılık ve vazgeçmemekle ilgili.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Yakın zamanda şimdi pişmanlık duyduğunuz spontane bir şey söylemiş veya yapmış olabilirsiniz. Akışına bırakan bir insansınız ve bazen bu sizin işinize çok yarıyor. Bazen de yaramıyor. Birisi size yakın zamanda yaptığınız bir hatayı soracak olursa savunmaya geçmek ya da bunu bir şekilde haklı çıkarmaya çalışmak yerine, bunu kabullenmeniz gerekir. Bu sadece bir tartışmayı atlatmanıza veya bir şeyleri düzeltme fırsatından yararlanmanıza izin vermekle kalmayacak, aynı zamanda size konuyla ilgili daha fazla netlik kazandıracak ve sizi başkalarına sevdirecektir. Utanacak bir şeyiniz yok, o yüzden varmış gibi davranmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN