Başkentliler ücretsiz geziyor! Mansur Başkandan son çağrı! Başvuru için son 2

Başkentliler ücretsiz geziyor! Mansur Başkandan son çağrı! Başvuru için son 2

Başkentte yaşayan vatandaşlar birbirinden farklı alanlarda sosyalleşmeye devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yapılan faaliyetler dikkat çekerken Başkentliler ücretsiz gezmenin tadını çıkarıyor. O tarihe kadar başvuru yapın. Ücretsiz servis yapılıyor. İşte tüm detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara'yı tanıtmaya devam ediyor. Birinden farklı alanlarda yapılan faaliyetler dikkat çekerken Ankara'nın tarihi noktalarının önemi yeniden gözler önüne seriliyor. UNESCO tarafından listeye alınan ünlü yerler ücretsiz bir şekilde geziliyor. İşte tüm detaylar…

ANKARALILARLA ÜCRETSİZ GEZİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi birçok farklı alanda vatandaşının yüzünü güldürmeyi başarıyor. Ankara'da yer alan ve UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunan tarihi yerleri ücretsiz bir şekilde gezme fırsatı sunan Ankara Büyükşehir Belediyesi, gezi için son çağrılarını yaptı.

ARSLANHANE (AHİ ŞERAFETTİN) CAMİİ | Kültür Portalı

Dünya mirasında yer alan eserleri yakından tanımak isteyenler için açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi başkentliler için düzenlenen gezilerin devam ettiğini duyurdu. Arslanhane Camii ve Polatlı'daki Gordion Antik Kenti’ne uzanan bu yolculukta Eşlik edecek uzman rehberler eşliğinde tanıtımlar yapılırken geziler ücretsiz bir şekilde mirasımızı da gelecek nesillere aktarmayı amaçlıyor. Başvurular https://forms.ankara.bel.tr/turizm-sube-unesco adresi üzerinden yapılmaktadır.

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN