Bu resimdeki mantık hatası aklınızla oynar! 15 saniyede çözen en zekiler arasına adını yazdırıyor

Bu resimdeki mantık hatası aklınızla oynar! 15 saniyede çözen en zekiler arasına adını yazdırıyor

Herkesin farklı bir mantık geliştirme yöntemi bulunmaktadır. Olaylara farklı açıdan bakarak alışılanın dışında fikir üretme becerilerinizi geliştirerek olayların farklı yanlarına çözümleyebilirsiniz. Yüksek IQ'ya sahip kişilerin 15 saniyede bulduğu testteki mantığı hatasını bulunuz.

Görsel zekanızı ve dikkat yeteneğinizi ölçme konusunda yararlanabileceğiniz IQ testleri hem eğlenceli vakit geçiriyor hem de farkındalık yaratıyor. Bu zeka testinde köprü üstünde duran adamdaki mantık hatasını çözmenizi istiyoruz. Resme dikkatli bakarak mantık hatasını çözmeniz gerekmektedir.

MANTIK HATASINI İLK ÇÖZEN SİZ OLUN

Mantık bilmecelerinden bir yenisiyle daha karşınıza geldik. 15 saniye içerisinde resimdeki mantık hatasını çözmenizi istiyoruz. Beyin jimnastiği yaparak köprü üstünde bulunan adamın yer aldığı görseldeki mantık hatasını çözebilirsiniz. Sürenizi ayarladıktan sonra sayfayı aşağı kaydırınız.

Köprüdeki adam resmindeki mantık hatasını sadece en zekiler 15 saniye dolmadan bulmayı başarıyor - Resim : 1

Size vermiş olduğumuz sürenin sonuna geldik. Peki siz testin sonucuna ulaşabildiniz mi? Verilen süre içerisinde sonuca ulaşamadıysanız sayfayı birazcık aşağı kaydırıp doğru yanıtı öğrenebilirsiniz.

Cevap

Köprüyü gösteren görseldeki mantık hatasını bulmak için fotoğrafı detaylı bir şekilde incelemeniz gerekmektedir. Görseldeki mantık hatası köprünün altından geçen nehrin yarım akıyor olmasıdır.

Köprüdeki adam resmindeki mantık hatasını sadece en zekiler 15 saniye dolmadan bulmayı başarıyor - Resim : 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN