Karsu Dönmez ile eşi Mike Schrama'dan bebek müjdesi

Karsu Dönmez ile eşi Mike Schrama'dan bebek müjdesi

Şarkıcı Karsu Dönmez, ilk kez anne olmanın heyecanını yaşıyor. Karsu, sosyal medya hesabından bebek beklediğini duyurdu. Karnı burnunda pozlarını paylaşan Dönmez, "Kalplerimiz aşkla dolup taşıyor. Seni kollarımıza almak için sabırsızlanıyoruz küçük bebek" notunu düştü.

Geçtiğimiz Temmuz ayında Hollandalı sevgilisi Mike Schrama ile hayatını birleştiren şarkıcı Karsu Dönmez, ilk kez anne olmanın heyecanını yaşıyor.

Karsu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bebek beklediğini duyurdu. Karnı burnunda pozlarını paylaşan ünlü şarkıcı, "Kalplerimiz aşkla dolup taşıyor. Seni kollarımıza almak için sabırsızlanıyoruz küçük bebek" notunu düştü.

ccc.jpg

BELİRGİNLEŞEN KARNI DİKKAT ÇEKTİ

34 yaşındaki ünlü şarkıcının ayçiçeği tarlasında verdiği pozlara binlerce beğeni geldi.

Karsu'nun hamilelik pozlarına "Bazı güzel haberler", "Nasıl da yakışmış", "Tebrikler", "Sağlıkla kucağınıza alın" gibi yorumlar yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN