Şehirdeki işgücünü artırmaya yönelik faaliyetler masaya yatırıldı

Şehirdeki işgücünü artırmaya yönelik faaliyetler masaya yatırıldı

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, İl İstihdam ve İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR) Mesleki Eğitim Koordinasyon Kurulu 4. Olağan Toplantısı’na katıldı.

Kütahya Vali Yardımcısı Süleyman Ovalı başkanlığında gerçekleşen toplantıda, temel işgücü göstergeleri ve İŞKUR faaliyetleri değerlendirilerek, aktif işgücü programları denetim raporları ve Mesleki Bilgi Rehberlik ve Danışmanlık (MBRD) Alt Çalışma Grubu Faaliyet Planı kurul onayına sunuldu.

Kütahya Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü’nün ekim ayı içerisinde “Kariyer Günü” düzenlemesi talebine ilişkin talep ile Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ait konular görüşüldü.

Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen Mesleki Eğitim Politika Belgesi ve Stratejileri ile ilgili yapılan sunumun ardından, kurul üyelerinin konulara ilişkin görüş ve önerilerini paylaşmasıyla toplantı sona erdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN