Kerem Aktürkoğlu'ndan Filistin paylaşımı: Bir millet yok ediliyor

Kerem Aktürkoğlu'ndan Filistin paylaşımı: Bir millet yok ediliyor

Portekiz devi Benfica'nın formasını terleten milli yıldız Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada İsrail'in Filistin'de gerçekleştirdiği soykırım harekatına tepki gösterdi.

Yaz transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılarak Portekiz devi Benfica'ya transfer olan milli yıldız Kerem Aktürkoğlu, İsrail'in bir yıldan fazla zamandır Filistin'de gerçekleştirdiği soykırım harekatına tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan milli yıldız, Filistin'de yaşananlara sessiz kalamadığını vurgulayarak "İsrail ve Filistin arasında tarih boyunca birçok şey yaşanmış olabilir; ancak şu an gördüğüm, bir milletin yok edilmek üzere olması. Bunu biliyorum ve buna sessiz kalamıyorum" ifadelerini kullandı.

Milli yıldızın paylaşımı şu şekilde

kea.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN