1976 yılında yaptığı iş başvurusuna 2024 yılında yanıt geldi! Bakın iş başvuru mektubuna ne olmuş...

1976 yılında yaptığı iş başvurusuna 2024 yılında yanıt geldi! Bakın iş başvuru mektubuna ne olmuş...

22 yaşındayken bir şirkete iş başvurusu yapan kadın, o dönem başvurusuna yanıt alamamıştı. 70 yaşına geldiğinde 48 yıl önce yaptığı iş başvurusunun sonucu evine postayla gelen kadın, büyük şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar...

İngiltere'nin Lincolnshire bölgesinde yaşayan 70 yaşındaki Tizi Hodson, hayalindeki motosiklet akrobatlığı için yaptığı iş başvurusunun akıbetini 48 yıl sonra öğrendi.

Tizi Hodson'un, 1976 Ocak ayında yaptığı iş başvuru mektubunun, tüm bu yıllar boyunca postanedeki çekmecenin arkasında kaldığı ortaya çıktı.

Gönderildiği adrese ulaşmayan orijinal mektup, Tizi Hodson'un kendisine 48 yıl sonra geri teslim edildi. Böylelikle Tizi Hodson, başvurunun akıbetini öğrendi.

Tizi Hodson, "İş hakkında neden hiç haber almadığımı hep merak ederdim. Şimdi nedenini biliyorum" ifadesini kullandı.

tizi-hodson-kimdir-kac-yasinda-nereli.jpg
Tizi Hodson

ÇEKMECENİN ARKASINA DÜŞMÜŞ

O yıllarda yaşadığı Londra'daki dairesinde mektubu yazdığını net hatırladığını vurgulayan Tizi Hodson, "Bu kadar zaman sonra onu geri almak benim için çok şey ifade ediyor" ifadesini kullandı.

BBC'nin haberinde, mektubun en üstünde el yazısıyla yazılmış bir notta, "Staines Postanesi tarafından geç teslim edildi. Bir çekmecenin arkasında bulunabildi. Sadece yaklaşık 50 yıl gecikmeli" ifadesinin kayda geçtiği bildirildi.

1976daki-is-basvurusunun-akibetini-yeni-ogrendi-2.jpg

"GERÇEKTEN BİR MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ DUBLÖRÜ OLMAK İSTİYORDUM"

Cevap postasını büyük arzuyla ve uzun süre beklediğini kaydeden Tizi Hodson, "Çok hayal kırıklığına uğradım çünkü gerçekten bir motosiklette dublör sürücüsü olmak istiyordum" dedi.

50'den fazla kez taşındığını ve 4 ya da 5 kez ülke değiştirdiğini kaydeden Tizi Hodson, "Beni nasıl buldukları bir muamma" diyerek, mektubu kimin geri gönderdiğini ya da mektubun kendisine nasıl ulaştığını bilmediğini kaydetti.

1976daki-is-basvurusunun-akibetini-yeni-ogrendi-3.jpg
Tizi Hodson, akrobasi uçağı uçurmayı öğrendi ve eğitmen olarak çalıştı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN