Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen setlere geri mi dönüyor?

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen setlere geri mi dönüyor?

Kızılcık Şerbeti dizisinde 'Apo' karakterini canlandıran usta oyuncu Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanaması sonrası iyileşme sürecine dair açıklama yaptı. Tanrıöğen, doktorlarının kendisine bir yasak koymadığını, ancak iyileşmeyi beklemesi gerektiğini belirtti. Oyuncu, şu anda fizik tedavi gördüğünü ve en kısa sürede setlere dönmeyi umduğunu da ifade etti.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah Ünal karakterini canlandırırken beyin kanaması geçiren usta oyuncu Settar Tanrıöğen, Nişantaşı'nda görüntülendi. Eski sağlığına kavuşmak için tedavi sürecine devam eden oyuncu, rutin fizik tedavisini yaptırdığı klinik çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sağlık durumu hakkında bilgi veren Tanrıöğen, şu anda fizik tedavi gördüğünü ve iyileşmek için zamana ihtiyacı olduğunu ifade etti:

"Masaja fizik tedaviye geldim. Herkes arıyor sağ olsunlar. Setlere başlayacağım tabii, işimi yapacağım. Doktorların öyle koyduğu bir yasak durumu yok, iyileşmeye ihtiyacım var biraz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN