Hasan Arat turnayı gözünden vurdu! 25 milyon euroluk stoper Beşiktaş'a bedavaya geliyor. Resmi teklif yapıldı, hayırlı olsun

Hasan Arat turnayı gözünden vurdu! 25 milyon euroluk stoper Beşiktaş'a bedavaya geliyor. Resmi teklif yapıldı, hayırlı olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Bu sezon iyi bir kadro kurarak şampiyonluk yarışının içerisinde olmak isteyen siyah-beyazlılarda transfer mesaisi başladı. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Hasan Arat turnayı gözünden vurdu! 25 milyon euroluk stoper Beşiktaş'a bedavaya geliyor. Resmi teklif yapıldı, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde transfer sürecini hızlandıran siyah-beyazlılardan yılın bomba haberi geldi. Başkan Hasan Arat turnayı gözünden vurdu! 25 milyon euroluk stoper Beşiktaş'a bedavaya geliyor. Resmi teklif yapıldı, hayırlı olsun.

HASAN ARAT TURNAYI GÖZÜNDEN VURDU

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Kadrosunu güçlendirerek şampiyonluk yarışının içerisinde bulunmak isteyen siyah-beyazlılar yılın ilk transfer bombasını patlattı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş, Atletico Madrid'den ayrılan Hermoso için temasları kurdu. Kara-Kartal, yıldız oyuncuya resmi teklifini iletti.

yeni-proje-2024-07-02t111344-624.jpg

25 MİLYON EUROLUK STOPER BEŞİKTAŞ'A BEDAVAYA GELİYOR! RESMİ TEKLİF YAPILDI

Kara Kartal'ın daha önce de gündemine gelen ve Atletico Madrid'den ayrılan İspanyol stoper Mario Hermoso için yeniden devreye girdiği ve 29 yaşındaki oyuncuya teklif yaptığı öğrenildi. Tecrübeli savunmacıya 3 yıllık kontrat öneren yönetimin oyuncudan gelecek yanıtı beklediği belirlendi. İspanyol ve Suudi ekiplerinin de talip olduğu deneyimli savunmacının nihai kararını kısa süre içerisinde vermesi bekleniyor.

yeni-proje-2024-07-02t111357-420.jpg

Beşiktaş'ın yeni transferi Paulista'nın da geçen sezon birlikte oynadığı takım arkadaşı Hermoso için devreye girebileceği gelen haberler arasında. Geçtiğimiz sezon Madrid ekibiyle 45 maça çıkan deneyimli savunmacı, söz konusu karşılaşmalarda 2 gol, 2 asiste imza attı. Hermoso'ya en güncel verilere göre 25 milyon Euro değer biçiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN