Fenerbahçe bombayı patlattı! Kanarya golcü transferinde mutlu sona ulaştı: İmzalar atılıyor...

Fenerbahçe bombayı patlattı! Kanarya golcü transferinde mutlu sona ulaştı: İmzalar atılıyor...

Yeni sezonda Mourinho yönetiminde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, golcü transferinde mutlu sona ulaştı. Kanarya, resmi açıklama için geri sayıma geçti.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Levent Mercan ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, bu kez golcü transferinde mutlu sona ulaştı.

Mourinho önderliğinde 2013-14 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, yıldız isimleri kadrosuna katmayı hedefliyor. Belçikalı golcü Michy Batshuayi'yi ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, yeni golcüsünü buldu.

Batshuayi ile yollarını ayırdıktan sonra golcü arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe, bombayı patlattı. A Spor'da yer alan habere göre; Kanarya, Yunan devi Olympiakos ile sözleşmesi sona eren Ayoub El Kaabi'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

31 yaşındaki golcü oyuncunun kısa süre içerisinde Türkiye'ye gelmesi ve sarı-lacivertli ekip ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Kanarya'nın tecrübeli golcü ile 2+1 yıllık anlaşma sağladığı belirtilirken golcü oyuncunun Fenerbahçe'den yıllık 2 milyon euro kazanacağı ve 1 milyon euro da imza parası alacağı iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan golcü oyuncu, geçtiğimiz sezon görev aldığı 50 karşılaşmada takımına 33 gol 3 asistlik katkı sundu. Faslı golcü, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 233 karşılaşmada görev alırken 127 gol 21 asiste imza attı.

Ayoub El Kaabi - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN