Kadına şiddet her yerde! Kız arkadaşını otomobilden indirip darbetti

Kadına şiddet her yerde! Kız arkadaşını otomobilden indirip darbetti

Kadına şiddet her geçen gün artıyor. İstanbul Avcılar'da dün akşam saatlerinde bir kadın sokak ortasında defalarca yumruklanıp sopayla dövülürken bu kez kadına şiddetin adresi Bursa oldu. Bursa'da bir kadın, erkek arkadaşı tarafından otomobilden zorla indirilerek sokak ortasında darp edildi. Polis kadının şikayeti üzerine saldırgan erkeği gözaltına aldı.

Gitgide artan kadına şiddet, artık toplumsal bir sorun haline geldi. Önlenemeyen kadına şiddetin adresi bu kez Bursa oldu. Bursa'da S.B. otomobilde tartıştığı sevgilisi H.K.'yi araçtan indirip sokak ortasında darbetti. Olay bir sitenin güvenlik kamerasına yansırken, polis kadının şikayeti sayesinde S.B.’yi gözaltına aldı.

yeni-proje-001.jpg

Olay, dün saat 04.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Doğanbey Mahallesi Doğanbey Caddesi'nde meydana geldi. Sevgili oldukları öğrenilen S.B. ile H.K. arasında seyir halindeki otomobilde bilinmeyen nedenle kavga çıktı.

yeni-proje-1-001.jpg

Otomobili durduran S.B., sevgilisi H.K.'yi araçtan zorla indirerek darbetti. Yere savrulan kadın, kendisini savunmak amacıyla telefonunu S.B.'ye fırlattı.

yeni-proje-2-001.jpg

O anlar, bir sitenin güvenlik kamerasına yansıdı. Olayın ardından H.K., emniyete giderek S.B.'den şikayetçi oldu. Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile içi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, S.B.'yi gözaltına aldı.

yeni-proje-3-002.jpg

Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN