Genç kadını sokak ortasında dövdü! 'Kimse yok mu?' diye yardım istedi, yoldan geçenler seyretti

Kadına şiddet engellenemiyor. İzmir’de bir kadın, kocası olduğu öğrenilen kişi tarafından sokak ortasında darp edildi. Korkudan yere çömelen kadın "Kimse yok mu?" diye bağırarak yardım isterken, yoldan geçenlerin olayı izlediği görüldü. O anları yoldan geçen bir vatandaş kameraya aldı.

Caydırıcı cezaların yetersizliği sebebiyle kadına şiddet ve kadın cinayetleri engellenemiyor. Kadına şiddet haberi bu defa İzmir'in Bornova'dan geldi. Sokak ortasında bir kadın, kocası olduğu iddia edilen bir kişi tarafından darp edildi.

9931569.jpg

'KİMSE YOK MU?' DİYE YARDIM İSTEDİ

Kocasının tokat darbelerinden korunmak için yere çömeldiği görülen kadın, korkuyla ’Kimse yok mu?’ diye bağırarak çevredekilerden yardım istedi. Yoldan geçen araç sürücüleri olayı sadece izlemekle yetindi.

9931568.jpg

GÖZALTINA ALINDI

O anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından saldırgan koca, gözaltına alındı.

Öte yandan, şiddete maruz kalan kadınlar, kadın örgütleri yetkililere, kadına şiddetin engellemesi için faillere caydırıcı cezalar verilmesi için seslenmeye devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN