Kadın cinayetleri engellenemiyor! Karısını sokak ortasında parke taşı ile katletti!

Caydırıcı cezaların yetersizliği sebebiyle neredeyse her gün bir kadın cinayeti haberi geliyor. Adana'nın Yumurtalık ilçesinde bir kişi, evi terk eden eşini sokak ortasında parke taşı ile vurarak katletti.

Kadına şiddet ve kadın cinayetleri engellenemiyor. Vahşet, Dervişiye Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. M.D. (55), bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle evini terk eden eşi 2 çocuk annesi A.D. (52) ile sokak ortasında karşılaştı. İddiaya göre, çift arasında evi terk etme meselesi yüzünden tartışma çıktı. M.D. kaldırımdan aldığı parke taşı ile A.D.'ye vurmaya başladı.

HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekiler tarafından kurtarılan kadına yardım için olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağrıldı. Çevredekilerin darp ettiği M.D. polis tarafından gözaltına alındı. Başına aldığı darbelerde ağır yaralanan A. D. ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

515-n8jr.jpg

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

M.D., ifadesinde, eşiyle kısa süre önce anlaşamadıkları için ayrıldıklarını, kendisine nerede olduğunu sorduğunda yalan söylediği için tartıştığını, yerden aldığı taşla başına vurduğunu anlattı. M.D., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

9937807.jpg

Öte yandan, vatandaşlar, kadın cinayetleri ve kadına şiddet olaylarının faillerine caydırıcı cezalar verilmesi için yetkililere seslenmeye devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN