Tartıştığı kadının boğazını sıkıp, defalarca yumrukladı: O anlar kamerada

Bursa'da yaşanan korkunç bir olayda, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, tartıştığı sevgilisine şiddet uyguladı. Sokak ortasında yaşanan olayda, şüpheli kadının boğazını sıkarak ve yumrukladığı anlar çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bulunan bir çocuk parkında meydana gelen olayda, genç bir kadın sevgilisi tarafından şiddete maruz kaldı. Parkta oturan çift arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Şüpheli erkek, tartışmanın büyümesiyle birlikte sevgilisinin boğazını sıkarak ve yüzüne yumruklar savurarak vahşi bir saldırı gerçekleştirdi.

Yaşanan bu korkunç anlar, çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Genç kadının çığlıkları ve şüphelinin saldırgan tavırları, görüntülerde net bir şekilde yer aldı. Saldırının ardından şüpheli olay yerinden kaçmaya çalışırken, durumu fark eden bir kişi müdahale ederek şüpheliye yumruk attı.

Olay yerine intikal eden polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarının kayıtları incelenirken, şüphelinin yakalanması için arama çalışmaları yoğunlaştırıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN