Belediye personeli Halil Duman gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı

Belediye personeli Halil Duman gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı

Bandırma Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün değerli personeli Halil Duman, görevi başındayken bir aracın çarpması sonucunda yaşam mücadelesini kaybederek aramızdan ayrıldı. Kendisi, görevine olan bağlılığı, çalışkanlığı ve mütevazı kişiliği ile herkesin sevgi ve saygısını kazanmıştı.

Halil Duman için Bandırma Belediye Binası önünde düzenlenen törenle mesai arkadaşları, ailesi, dostları ve Bandırma halkı, onu son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurladı. Törene Bandırma Belediye Başkanı Sn. Dursun Mirza, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, belediye çalışanları, ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Halil Duman için düzenlenen törende duygu dolu bir konuşma yaptı. Başkan Mirza, Halil Duman'ın vefatının Bandırma Belediyesi ve tüm çalışma arkadaşları için derin bir üzüntü kaynağı olduğunu belirterek şu sözleri söyledi:

Bugün burada hepimizi derinden sarsan, tarifsiz bir acıyla bir aradayız. Halil kardeşimiz, bu şehre hizmet etmiş, işini severek yapan, dürüst ve çalışkan bir emekçiydi. Onu zamansız kaybetmenin üzüntüsünü yüreğimizde hissediyoruz. Çalışma arkadaşlarına daima örnek olan Halil Duman, aramızdan ayrılmış olsa da hatırası her zaman bizimle yaşayacak. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm çalışma arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Halil kardeşimize hakkımız helal olsun. Mekânı cennet olsun.”

Halil Duman’ın cenazesi ikindi namazının ardından dualar eşliğinde şehir mezarlığına defnedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN