Bakan Işıkhan'dan müjde! O kişilerin ihtiyacını SGK karşılayacak

Bakan Işıkhan'dan müjde! O kişilerin ihtiyacını SGK karşılayacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan müjdeyi duyurdu! O kişilerin ihtiyacı, SGK tarafından karşılanacak...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda gazilere yönelik önemli bir müjde verdi. Bakan Işıkhan, gazilerin ihtiyaç duyduğu yüksek fonksiyonlu, akülü tekerlekli sandalyelerin artık Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından temin edileceğini duyurdu.

Bakan Işıkhan yaptığı açıklamada, "Kahraman gazilerimize minnettarız. Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) kapsamında aldığımız kararla gazilerimizin ihtiyaç duyduğu özellikli, yüksek fonksiyonlu, akülü tekerlekli sandalyeleri Sosyal Güvenlik Kurumumuz aracılığıyla karşılayacağız. 19 Eylül Gaziler Günü'nü bu vesileyle tebrik ediyor, hayata geçireceğimiz düzenlemenin kıymetli gazilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN