İmamoğlu, Filistin Yerel Yönetimler Birliği Başkanı ve Ankara Büyükelçisi ile görüştü

Filistin Yerel Yönetimler Birliği Başkanı Abdul Karim Zbeidie ve Filistin'in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa ile görüşen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Filistinli kardeşlerimizin hakkını hukukunu korumayla ilgili hepimiz kendimizi sorumlu hissediyor ve elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

7 Ekim'den bu yana İsrail'in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında 41 binden fazla sivil hayatını kaybetti. Dünya genelinde Gazze’ye yönelik dayanışma mesajları verilmeye devam ediliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Filistin'in Batı Şeria'da bulunan Salfeet kentinin Belediye Başkanı ve Filistin Yerel Yönetimler Birliği Başkanı Abdul Karim Zbeidie ve Filistin'in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa ile buluştu.

İmamoğlu, görüşmede "Filistinli kardeşlerimizin hakkını hukukunu korumayla ilgili hepimiz kendimizi sorumlu hissediyor ve elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN