Bursa-Kütahya-Balıkesir sınırında korkutan orman yangını: Ekipler seferber oldu

Bursa-Kütahya-Balıkesir sınırları arasında bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor.

Bursa-Kütahya-Balıkesir sınırları arasındaki ormanlık alanda çıkan büyük yangın, karadan ve havadan yapılan müdahalelere rağmen hızla yayılmaya devam ediyor. Bölgeye arazöz ve itfaiye ekipleri sevk edildi, çalışmalar sürüyor.

Bursa'nın ormanlık bölgelerinden biri, 17.30 sıralarında çıkan büyük bir yangınla sarsıldı. Bursa-Kütahya-Balıkesir sınırları arasında yer alan ormanlık alanda meydana gelen yangının dumanları, çevre köylerden gelen ihbarlarla fark edildi. Olayın ardından Bursa Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekipler hızla bölgeye intikal ederken, Kütahya ve Balıkesir illerinden de arazöz ve itfaiye ekipleri gönderildi.

iklim-1.jpeg

ARAZÖZLERLE MÜDAHALE EDİLİYOR

Yangına havadan helikopterler, karadan ise arazözlerle müdahale ediliyor. Ekipler, alevlerin daha fazla yayılmasını önlemek ve kontrol altına almak için yoğun bir şekilde çalışıyor. Yangının söndürülme süreci devam ederken, bölgedeki vatandaşlar da tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN