AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önüne sahne kuruldu

Türkiye genelinde oy kullanma işlemlerinin sona ermesine kısa süre kala AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Sütlüce’de bulunan önüne sahne kurdu. İBB Başkan Adayı Murat Kurum ise seçim sonuçlarını takip etmek için parti binasına geldi.

İstanbul’da saat 08.00 sıralarında başlayan oy verme işleminin bitmesine dakikalar kala, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önüne sahne kuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum ise oyunu kullandıktan sonra seçim sonuçlarını takip etmek için il binasına geldi. Kurum’u siyasi parti temsilcileri kapıda karşıladı.

Parti binasının çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken girişlerde üst araması yapıldı. Yabancı basın mensupları da seçimi takip etmek üzere il binasına geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN