Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi yerleşkesinde yangın

Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi yerleşkesinde yangın

Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi yerleşkesinde bir yangın meydana geldi. Çıkan yangın ekipler tarafından kontrol altına alındı.

Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi yerleşkesinde meydana gelen anız yangını, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, yangın henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı ve kısa sürede yayıldı.

9568387.jpg

50 DÖNÜM ARAZİ ZARAR GÖRDÜ

Yangına müdahale eden ekipler arasında Çevre ve Ağaçlandırma Şube Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma Ekibi (DÜAK), Koruma ve Güvenlik Amirliği ile itfaiye ekipleri yer aldı. Ekiplerin koordineli çalışmasıyla yangın kısa sürede söndürüldü.

Yangın sonucu üniversite yerleşkesinde 50 dönüm arazi zarar gördü. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenememiş olsa da, yetkililer yangının nedenini araştırmaya devam ediyor. Üniversite yetkilileri, benzer olayların önüne geçmek için güvenlik önlemlerinin artırılacağını ve çevre bilincinin yaygınlaştırılacağını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN