Avcılar'da otomobil kaldırıma çıktı: 5 yaralı

Avcılar'da otomobil kaldırıma çıktı: 5 yaralı

Avcılar'da sebebi bilinmeyen bir şekilde kontrolden çıkan otomobilin kaldırımdaki yayalara çarpması sonucu beş kişi yaralandı.

İstanbul D-100 kara yolunun Ankara yönünde seyreden Fetih İsmet G. idaresindeki otomobil, kontrolden çıkarak önce bir aydınlatma direğine çarptı, ardından kaldırımdaki yayalara çarptı. Kazada beşi yaralanırken, sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı.

Kaza, D-100 kara yolunun yan yolunda meydana geldi. Fetih İsmet G. kontrolündeki araç, henüz belirlenemeyen bir sebeple yoldan çıkarak önce bir aydınlatma direğini devirdi. Hız kesmeyen otomobil, kaldırımda yürüyen yayalara çarparak durabildi.

kaza-2249239.jpg

BEŞ KİŞİ YARALANDI

Kazanın ardından olay yerine hızlıca sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleler, sağlık görevlileri tarafından olay yerinde yapıldı. Kazada, kaldırımda bulunan Fazile T., Gülnaz A., Baran D., Filiz T. ve ismi öğrenilemeyen bir çocuk yaralandı.

Yaralılar, ilk müdahalenin ardından en yakın hastanelere kaldırıldı. Hastaneye sevk edilen yaralılardan Fazile T., Gülnaz A. ve Baran D.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Diğer iki yaralının tedavileri sürerken, durumlarının stabil olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle trafiğe kapatılan yan yol, olay yerine gelen ekiplerin devrilen aydınlatma direği ve aracı kaldırmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Trafiğin normale dönmesiyle birlikte yol, sürücülere açıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN