Uygun fiyata uçmanın tam zamanı! Bugün başladı: Şimdi alan ucuza kapıyor! AJet’ten kaçırılmayacak fiyat

Uygun fiyata uçmanın tam zamanı! Bugün başladı: Şimdi alan ucuza kapıyor! AJet’ten kaçırılmayacak fiyat

Uygun fiyata uçmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat. Artan uçak bileti fiyatlarının ardından vatandaşlar alternatifleri düşünürken uygun fiyata uçmak isteyenler de kampanyaları yakından takip ediyor. AJet, yurtiçi uçuşlarda geçerli olacak gibi bilet kampanyasını duyurdu. Şimdi alan uyguna uçuyor.

AJet’ten kaçırılmayacak fırsat ayağınıza geldi. Yurt içerisinde 590 TL'den başlayan fiyatlarla uçak biletleri satışa sunuluyor. Yurtiçi uçuşlarda geçerli olacak yeni kampanyanın detayları açıklandı.

UYGUN FİYATA UÇUŞ FIRSATI

Son zamanlarda artan fiyatlar vatandaşları alternatif ulaşım araçlarına yönlendirirken tercihin uçaktan yana kullanacaklar bu kampanyaya bayılacak. Yurt içerisinde 590 TL'den başlayan fiyatlarla uçak bileti satışı yapılacak.

AJET Yeni Bir Döneme Adım Attı - Turkish Technology

AJet yurtiçi uçuşlarda geçerli olacak kampanya için detayları paylaştı. 27-28 Ağustos 2024 tarihleri arasında alınacak uçak biletleri ile birlikte 16 Eylül 2024-27 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat yapılabilecek.

Biletler 590 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Kampanya tüm iç hat tek yön direkt uçuşlarını kapsarken kampanya için 200.000 koltuk ayrıldığı da belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN