Gülezler Grup, yeni yatırımlarınI Metal Expo fuarı ile tanıtıyor

Gülezler Grup, yeni yatırımlarınI Metal Expo fuarı ile tanıtıyor

Demir – çelik sektörünün en önemli buluşma noktası olan MetalEXPO fuarına teknoloji odaklı yatırımları ve kapsayıcı çözümleri ile damga vuran Gülezler Grup, gündemine aldığı 50 bin metrekarelik yeni fabrika yatırımını da duyurdu.

Demir-Çelik sektörünün nabzını tutan İstanbul Metal EXPO Fuarına, sunduğu kapsayıcı hizmetleri ve kurumsal kimliğini yansıtan görkemli standı ile katılan Gülezler Grup, demir çelik üretiminin ana üssü konumundaki Doğu Akdeniz Bölgesi’ndeki yatırımlarına dair gelişmeleri sektör temsilcileri ile paylaştı.

yeni-proje-39.jpg

Yenilikçi yaklaşımları, sürdürülebilirliğe verdiği önem ve çözüm odaklı bakış açısıyla sektörünün önde gelen kuruluşları arasında yer aldıklarını belirten Gülezler Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Duran GÜLEZ; “ikinci kez katılım gerçekleştirdiğimiz Metal EXPO Fuarı bize ulusal ve uluslararası düzeyde önemli iş bağlantıları elde etme olanağı sağladı. Geçtiğimiz yıl fuarda, Adana Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştirdiğimiz teknolojik yatırımlara gösterilen yoğun ilgi bizleri hem şaşırtmış hem de çok memnun etmişti. MetalEXPO 2024 Fuarı ise 50 bin metrekarelik yeni yatırım hamlemizi sektör temsilcilerine ve tüm paydaşlarımıza duyurduğumuz mecra oldu. Sektörümüzle etkin temas için fuar katılımlarını oldukça önemsiyoruz. Şirket kültürümüze de önemli katkılar sağlayan fuarlar, ekibimizin en yeni teknolojileri ve endüstri trendlerini yakından takip etmesine olanak tanırken, aynı zamanda sektördeki diğer profesyonellerle bilgi alışverişinde bulunma fırsatı sunuyor. Bu tür etkinlikler müşterilerimizle birebir iletişim kurmamızı sağlayarak, onların ihtiyaçlarını daha iyi anlamamıza ve onlara daha uygun çözümler sunmamıza yardımcı oluyor. Bu sayede, şirketimizin rekabet gücünü artırıyor ve sektördeki lider konumumuzu pekiştiriyoruz. Sahip olduğumuz kalite sertifikalarımız ile Demir – çelik ürünlerinin tedarik ve işlenmesinde en önemli çözüm ortağı olduğumuzu bu fuarda bir kez daha vurgulamış olduk. Ulusal ve uluslararası mega projelerde demir – çelik ürünleri işleme ve üretim hatlarımız ile kapsayıcı çözümler sunmaya devam edeceğiz. Hali hazırda devam etmekte olan fuar organizasyonunda tüm sektör temsilcilerini standımızda ağırlamaktan memnuniyet duyarız” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN