Bu model arabayı aldıktan sonra boşananlara para iadesi! Görülmemiş kampanya heyecanlandırdı

Bu model arabayı aldıktan sonra boşananlara para iadesi! Görülmemiş kampanya heyecanlandırdı

Avrupa'da yılın otomobili seçilen bir araç modelini satın alan ve daha sonra eşlerinden boşananlara para iade yapılacak. İşte, ilginç kampanyanın detayları...

Renault, Avrupa'da yılın otomobili seçilen elektrikli yeni Scenic'i satın alan ve daha sonra eşlerinden boşanan herkese para iade garantisi veriyor.

'İlişki bozulma kapsamı' adlı sigortaya veya iade garantisine göre, nakit olarak araç alanların, boşandıklarını o yıl içinde kanıtlamaları halinde paraları anında iade edilecek. Kampanya 2024 sonuna kadar geçerli.

ARAÇ İÇİ TARTIŞMALAR BOŞANMA NEDENİ

Gazetepencere'de yer alan habere göre, Renault'un böyle bir kampanya yapmasının nedeni ise İngiltere'de boşanmaların önemli nedeninin araç içi tartışmalarından kaynaklanması.

Renault'un bunu fırsat bilerek Scenic'i en iyi aile aracı olarak konumlandırmayı amaçladığı ve ciddi bir kampanya yürüttüğünü belirten otomotiv gazetecisi Emre Özpeynirci, "Scenic Türkiye'ye geldiğinde ki muhtemelen yılın sonunda gelebilir, bakalım bizde de böyle bir kampanya yapılır mı?" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN