Oyuncu Shannen Doherty hayatını kaybetti

Oyuncu Shannen Doherty hayatını kaybetti

90'ların ikonik dizileri Beverly Hills, 90210 ve Charmed'dan tanıdığımız Amerikalı oyuncu Shannen Doherty, 53 yaşında hayatını kaybetti.

Amerikalı oyuncu Shannen Doherty, 53 yaşında hayatını kaybetti. Doherty, 2015 yılında meme kanseri teşhisi konduğunu açıklamıştı. 2017'de kanseri yendiğini duyurmasına rağmen, hastalık 2020 yılında geri döndü. Son iki yılda ise kanser beynine ve kemiklerine metastaz yaparak Doherty'nin yaşam mücadelesini zorlaştırdı.

Cesur ve ilham verici kişiliğiyle tanınan Doherty, son nefesine kadar pes etmedi ve hastalığıyla mücadelesini açıkça paylaşarak birçok kişiye umut oldu.

Doherty'nin vefatı, Hollywood ve hayranları arasında büyük üzüntüye yol açtı. Kendisiyle birlikte çalışan meslektaşları ve hayranları, sosyal medyada onu minnetle andı ve üzüntülerini dile getirdi.

Shannen Doherty, 2 Nisan 1971'de Memphis, Tennessee'de doğdu. Oyunculuk kariyerine 1980'lerde "Little House on the Prairie" dizisiyle başladı. 1990'larda ise "Beverly Hills, 90210"da Brenda Walsh rolüyle yıldızı parladı. Daha sonra "Charmed" dizisinde Prue Halliwell karakterini canlandırdı. Doherty, oyunculuk dışında yapımcılık ve yönetmenlik de yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN