Tüm lekeleri siliyor, cildi porselene çeviriyor! 3 malzemeyi karıştır hemen uygula! Sonuca kimse inanamıyor

Tüm lekeleri siliyor, cildi porselene çeviriyor! 3 malzemeyi karıştır hemen uygula! Sonuca kimse inanamıyor

Yaşınız ilerledikçe cildinizde oluşan kusurlar da daha çok göze batmaya başlıyor. Doğal gıdalardan yararlanarak cildinizi olduğundan daha pürüzsüz ve lekesiz bir hale dönüştürebilirsiniz. 3 malzemeyi karıştırıp cildinizi mükemmel bir hale dönüştürün.

Beden ve cilt sağlığı hakkında yaptığı açıklamalarla sık sık adından söz ettiren Ebru Şallı, cildinizi olduğundan çok daha iyi bir konuma getirecek o maske tarifini verdim. Yaş aldıkça ve çevresel etkiler nedeniyle cildiniz zaman zaman olduğundan daha yorgun ve yaşlı görünebilir. Ancak bu 3 malzemeden yararlanarak cildinize doğal yollardan bakım yapın.

DOĞANIN MUCİZEVİ ÜRÜNÜ

Besleyici bir değere sahip olan çilek yalnızca meyve olmakla kalmayıp cilt sağlığı üzerinde de pek çok farklı olumlu etki sağlamaktadır. İçerisinde bulunan C vitamini, antioksidanlar ve diğer besleyici bileşikler ile birlikte cildi koruyan çilek, aynı zamanda içten besleyerek de canlılık kazandırır. Bununla birlikte kolajen üretimi desteklenirken cildin esnekliğini arttırarak kırışık problemi ortadan kaldırılır. Daha genç ve sıkı bir cilde sahip olmak için çileğin mucizevi etkilerinden yararlanabilirsiniz.

Kuru Ciltler ve Kırışıklıklar İçin Çilek Maskesi Kadınlara Özel Bilgiler | Diyadinnet

ARILARIN HUMMALI ÇALIŞMASI

Güzellik denildiğinde yüzyıllardır kullanılan ürünlerin başında gelen Bal, antioksidan, antibakteriyel ve nemlendirici özellikleri ile birlikte cilt sağlığını iyileştirerek cilde fayda sağlamaktadır. Bal cilde derinlemesine bir nemlendirme sağlarken hem yumuşatıp hem de kurumuş cildi doğal bir şekilde onarır. Akne ve sivilce tedavisinde kullanılan bal ciltteki bakterilerin çoğalmasını önleyerek sivilcelerin önüne geçer. Cilt tonunu İşitmeye ve lekeleri azaltmaya yardımcı içeriği ile birlikte cilt yüzeyindeki ölü hücreleri temizleyerek daha parlak ve pürüzsüz bir cilt ortaya çıkarır.

Çilek Maskesi - Kişisel Gelişim Portalı

ASİDİN EN FAYDALI HALİ

C vitamini açısından son derece zengin bir ürün olan limon, doğal asitleri ile birlikte cilde bakım yapıp cilt tonunu dengeleyerek lekeleri azaltır. Koyu leke ve hiperpigmentasyon görünümünü azaltma konusunda yardımcı olan limon suyu ölü hücreleri nazikçe temizleyerek doğal peeling etkisi sağlar. Kolajen üretimi konusunda da etkili bir ürün olan limon suyu cildin genç ve pürüzsüz kalmasına destek olur. Yedinizde olsan ince çizgilerin ve kırışıklıklarının görünümünü azaltan limon suyu daha genç ve sağlıklı bir cildi ortaya çıkarır.

EBRU ŞALLI'NIN CİLT GENÇLEŞTİREN MASKESİ

Malzemeler:

5-6 adet çilek

1 tatlı kaşığı bal

Yarım limonun suyu

YAPILIŞI:

  • Öncelikle cam sıkacak kullanarak limonun suyunu çıkarın.
  • Ardından çilekleri rendeleyin.
  • Rendelediğiniz çileğin üzerine 1 tatlı kaşığı balı ve limon suyunu ekleyin.
  • Daha sonra temizlediğiniz yüzünüze karışımı sürün. Burada fırçadan yardım alabilirsiniz.
  • 10 dakika beklettikten sonra karışımı temizleyebilirsiniz.
  • Bu maskeyi, haftada 2 kere uygulamanız yeterli olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN