30 yıllık soruna neşter vuruldu! O ilde yaşayanlara güzel haber: O yol açıldı

30 yıllık soruna neşter vuruldu! O ilde yaşayanlara güzel haber: O yol açıldı

O ilimizde yıllardır kapalı olan ve ulaşımı zorlayan yol sonunda açıldı! Belediye müjdeyi verdi. 30 yıllık soruna neşter vuruldu! Özellikle çiftçilere güzel haber! 30 yılın ardından mesafe kısaldı....

Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Kulak Mahallesi'nde yaklaşık 30 yıldır kapalı olan ve çiftçiler için büyük bir sorun haline gelen yol, Tarsus Belediyesi tarafından yeniden açıldı. Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın talimatıyla harekete geçen ekipler, mahalle sakinleri ve üreticilerin uzun yıllardır beklediği bu sorunu çözüme kavuşturdu.

5 KİLOMETRELİK YOL FAALİYETE GEÇİRİLDİ

whatsapp-image-2024-08-21-at-23-30-47.jpeg

Tarsus Plajı'na bağlantısı olan ve çiftçilerin arazilerine ulaşımını kolaylaştıracak 5 kilometrelik yol, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda yeniden faaliyete geçirildi. Bu çalışma sayesinde, bölgede tarımla uğraşan vatandaşlar, arazilerine daha kısa sürede ve daha rahat bir şekilde ulaşabilecek.

Kulak Mahallesi Muhtarı Mustafa Ercan, yapılan çalışmalardan dolayı Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç ve belediye ekiplerine teşekkür ederek "Yaklaşık 30 yıldır kapalı olan kadastral yolumuz bitmiş haldeydi. Belediyemize müracaatımızı yaptık, 5 kilometrelik yolumuzu aktif hale getirdik. Ağır vasıtalar asfalt yolumuzu tahrip etmemek için bu yolu kullanacaklar" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN