Arjantin'in genç Messi'si Fenerbahçe'ye hayırlı olsun! Mourinho çok istedi: Ali Koç özel jetini yolladı

Arjantin'in genç Messi'si Fenerbahçe'ye hayırlı olsun! Mourinho çok istedi: Ali Koç özel jetini yolladı

Fenerbahçe'de genç Messi fırtınası esecek. Arjantinli genç Messi şimdiden Fenerbahçe'ye hayırlı olsun. Teknik direktör Jose Mourinho'nun yoğun isteği üzerine Ali Koç paraya kıydı. Özel jetini o futbolcu için yolladı. İşte genç Messi...

BURAK ÖZTOPRAK

Fenerbahçe transfer sezonundan beklediği performansı sergileyemezken, Messi'nin varisiyle anlaşma yoluna girdi. Arjantinli genç Messi olarak bilinen yıldız oyuncu için özel jet gönderildi. Jose Mourinho yıldız oyuncuyu takımda istiyor. İşte transfer detayları...

11 MİLYON DOLARLIK TRANSFER

Fenerbahçe, transferde bombayı patlattı! Sarı-lacivertliler, Arjantin futbolunun parlayan yıldızı Cristian Medina için Boca Juniors ile masaya oturdu. Ünlü spor muhabiri Cesar Luis Merlo’nun sosyal medya hesabından duyurduğu habere göre, Fenerbahçe, 22 yaşındaki orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için 11 milyon dolar teklif etti.

Arjantin Milli Takımı’nda forma giyen genç yetenek, şimdiden “Messi’nin varisi” olarak anılmaya başlandı. Fenerbahçe'nin başarılı teknik direktörü Jose Mourinho'nun Medina'yı özellikle istediği, Ali Koç’un da bu transfer için Arjantin'e özel jetini gönderdiği öğrenildi.

medina-1200.jpg

MOURİNHO TERCİHİNİ DEĞİŞTİRDİ

Boca Juniors’ta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Cristian Medina, Avrupa devlerinin radarında olsa da tercihini Mourinho'nun başaralı kariyeri nedeniyle Fenerbahçe’den yana kullandığı öğrenildi. Sarı-lacivertli taraftarlar, Arjantin’in genç yıldızının takıma katılmasıyla birlikte şampiyonluk yolunda daha da güçlenmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe’de Cristian Medina heyecanı yaşanırken, Arjantinli genç yeteneğin kısa süre içinde İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Bu transferle birlikte sarı-lacivertliler, kadrosuna dünya çapında bir yetenek daha kazandırmış olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN