Matlaşmış ve çizik bardak devri kapandı! Makinaya 1 kaşık ekleyin anında pırıl pırıl olsun

Matlaşmış ve çizik bardak devri kapandı! Makinaya 1 kaşık ekleyin anında pırıl pırıl olsun

Zaman geçtikçe çizilen ve matlaşan bardaklar can sıkıcı bir hal alabiliyor. Birçoğumuzun evlerde sıkça karşılaştığı sorunlardan biri olan matlaşmış bardaklardaki çizik ve donuk görüntü dönemi kapandı. Makine ya yalnızca bir kaşık eklemek bardakları pırıl pırıl yapıyor.

Hem görsel açıdan hem de kullanış açısından can sıkıcı bir hal olarak görülen çizik ve matlaşmış bardaklar bu yöntemle pırıl pırıl olacak. Bulaşıklarınıza yalnızca bir kaşık eklemek yeterli oluyor. Bardaklardaki çizilmiş ve donuk görüntü anında ortadan kalkacak.

MAKİNANIZI İYİCE TEMİZLEYİN

Bardaklarınızın parıl parıl parlaması ve ilk günkü görüntüsüne kavuşması için bulaşık makinesinden bir kaşık beyaz sirke eklemeniz yeterli olacak. Bulaşık makinesinde yıkanan çatal bir gülü bıçak, tabak ve cam eşyalarda zaman içerisinde oluşan çizikler can sıkıcı bir hal alabiliyor. Hem makinenin performansını arttırmak hem de ürünlerinizin kullanım ömrünü uzatmak için uygulayabileceğiniz basit bir yöntem bulunuyor.

3 Basit Adımda Bulaşık Makinesi Nasıl Temizlenir? - Yemek.com

Makinenin iç kısmının zaman zaman temizlenmesi gerekmektedir. İçerisinde birikmiş olan yağ, sabun artıkları ve su gibi faktörler makinanın temizlik performansını düşürmektedir. Bu kapsamda makineyi düzenli aralıklarla temizleyerek iç kısmında bulunan köşeleri dikkatlice inceleyebilir püskürtme kollarına detaylıca bakabilirsiniz.

BİR KAŞIK EKLEMEK PIRIL PIRIL YAPIYOR

Bulaşık makinesinin içerisine bir kaşık beyaz sirke ekledikten sonra sıcak bir programda makineniz boş bir şekilde çalıştırınız. Makinenin çalışması bittikten sonra ilk günkü gibi pırıl pırıl ve muhteşem temizleyen bir makineye ulaşacaksınız. Bu sayede ürünlerinizin üzerinde ne çizik oluşacak ne de temizlenmesinde bir problem göreceksiniz. Bu işlemi 3 ayda bir tekrarlayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN