Trabzonspor'a 1,97'lik gol makinesi! Transferin kralını Ertuğrul Doğan yapıyor: 64 gol 13 asist!

Trabzonspor'a 1,97'lik gol makinesi! Transferin kralını Ertuğrul Doğan yapıyor: 64 gol 13 asist!

Golcü arayışlarını hızlandıran Trabzonspor, 8 milyon euroluk golcü için kolları sıvadı. Başkan Ertuğrul Doğan bombayı patlatıyor.

Yarın akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde İsviçre ekibi St.Gallen ile mücadele edecek olan Trabzonspor, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Bordo-mavili ekip, gözünü Belçika'ya dikti. Fırtına'nın başkanı Ertuğrul Doğan bombayı patlatıyor.

Onuachu ve Weghorst transferlerinde mutlu sona ulaşamayan Trabzonspor, alternatif isimlere yöneldi. Fırtına, 8 milyon euroluk bombayı patlatmak için kolları sıvadı.

Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Anthony Nwakaeme, Pedro Malheiro, Stefan Savic, Okay Yokuşlu ve Arseniy Batagov'u transfer eden Trabzonspor bu kez '9 numara' transferi için çalışmalarını sürdürüyor.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Fırtına, Belçika ekibi Genk formasını terleten Tolu Arokodare için çalışmalara başladı.

Bordo-mavili ekibin golcü oyuncunun transferi için Genk ile görüşme yaptığı belirtildi. Güncel piyasa değeri 5,5 milyon euro olan Nijeryalı golcü için bugüne dek toplamda 8 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Golcü oyuncu geçtiğimiz sezon 52 karşılaşmada görev alırken takımına 15 gol 3 asistlik katkı sundu. Yıldız golcü futbol kariyeri boyunca ise toplamda 175 müsabakada 64 gol 13 asiste imza attı. 1,97'lik dev golcü özellikle hava toplarındaki üstünlüğüyle dikkatleri Tolu Arokodare - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarktçekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN