Oyuncu Bill Cobbs hayatını kaybetti

Oyuncu Bill Cobbs hayatını kaybetti

200'den fazla dizi ve filmde rol alarak sinemaseverlerin kalbini kazanan usta oyuncu Bill Cobbs, 90 yaşında hayatını kaybetti. Üzücü haber, Cobbs'un menajeri tarafından duyuruldu.

Müzede Bir Gece, Bodyguard ve Sopranos'un unutulmaz yüzü oyuncu Bill Cobbs hayatını kaybetti. 200'den fazla dizi ve filmde rol alan ve usta oyunculuğuyla sinemaseverlerin kalbini kazanan Cobbs, 90 yaşında doğal nedenlerden dolayı öldüğü belirtildi. Ünlü oyuncunun ölüm haberi menajeri tarafından duyuruldu.

ABD'nin Cleveland kentinde dünyaya gelen ve kariyeri boyunca Coen Biraderler ve Martin Scorsese gibi yönetmenlerle çalışan ve Whitney Houston'ın ikonik filmi Bodyguard'da Houston'ın canlandırdığı karakterin menajerini canlandıran Cobbs, özellikle 50'li, 60'lı ve 70'li yıllarda yer aldığı projelerle tanındı.

Yer aldığı sinema filmlerinin yanı sıra Sopranos, West Wing, Six Feet Under ve Susam Sokağı gibi yapımlarda da yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN