Beverly Hills 90210'un sevilen oyuncusu Doherty hayatını kaybetti

Beverly Hills 90210'un sevilen oyuncusu Doherty hayatını kaybetti

Uzun süredir meme kanseri ile mücadele eden Beverly Hills 90210'un sevilen oyuncusu Shannen Doherty hayatını kaybetti.

Shannen Doherty hayatını kaybetti. Oyuncunun menajeri Shannen Doherty'nin 53 yaşında öldüğünü doğruladı. Beverly Hills 90210 ve Charmed dizileriyle tanınan oyuncunun menajeri Leslie Sloane, People'a yaptığı açıklamada, "Aktris Shannen Doherty'nin vefatını büyük bir üzüntüyle teyit ediyorum. Uzun yıllar hastalıkla mücadele ettikten sonra 13 Temmuz Cumartesi günü kanserle olan savaşını kaybetti" ifadelerini kullandı.

sssss.jpg

Oyuncuya ilk olarak 2015 yılında meme kanseri teşhisi konmuş ve iki yıl sonra remisyona girmişti.

SHANNEN DOHERTY KİMDİR

Shannen Doherty 12 Nisan 1971'de ABD'nin Tennessee eyaletindeki Memphis şehrinde doğdu. Doherty, henüz 10 yaşındayken oyunculuğa başladı. Adını özellikle 'Evimiz Hollywood'da (Beverly Hills, 90210)' adlı diziyle duyuran Doherty, bu diziden de Playboy dergisine verdiği pozlar yüzünden atıldı.

yuuu.jpg

Daha sonra da 'Charmed' adlı diziyle çıkışını sürdüren ünlü oyuncu bu diziden de başrolünü birlikte paylaştığı Alyssa Milano ile anlaşamadığı için ayrıldı. Doherty uzun süre meme kanseriyle mücadele ettikten sonra dün (13 Temmuz 2024) hayata veda etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN