120 milyon euroluk gol makinesi! Kanarya bombayı patlatıyor: 181 gol 113 asist...

120 milyon euroluk gol makinesi! Kanarya bombayı patlatıyor: 181 gol 113 asist...

Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, 120 milyon euroluk gol makinesine kancayı resmen taktı.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda takviye operasyonunu sürdüren Fenerbahçe, 120 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Fenerbahçe, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecek. Yeni sezonda Avrupa Ligi'nde ve Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, 120 milyon euroluk süper yıldız için kolları sıvadı.

Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Cenk Tosun, Oğuz Aydın, Saint Maximin ve Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna katan Fenerbahçe, hücum hattına bir takviye daha yapma kararı aldı.

Gol yollarındaki kaliteyi yükseltmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Fotomaç'ın haberine göre; Raheem Sterling'i transfer gündemine aldı. Jose Mourinho'nun 29 yaşındaki İngiliz golcüye özel ilgi duyduğu iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 35 milyon euro olan İngiliz golcü geçtiğimiz sezon Chelsea forması altında 43 karşılaşmada görev alırken takımına 10 gol 8 asistlik katkı sundu.

İngiliz golcü için bugüne dek toplamda 10 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Golcü oyuncu, futbol kariyeri boyunca ise 571 müsabakada görev alırken 181 gol 113 asiste imza attı.

Raheem Sterling - Chelsea Forward - ESPN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN