Yerli ve milli oyunumuz! Türk mitolojisini konu alan The Nighscarred: Forgotten Gods fragmanı yayınlandı

Yerli ve milli oyunumuz! Türk mitolojisini konu alan The Nighscarred: Forgotten Gods fragmanı yayınlandı

Oyun sektöründe Türk yapımı oyunlar artık daha çok dikkat çekiyor! Türk mitolojisini konu alan The Nightscarred: Forgotten Gods, oyun dünyasında heyecan yarattı! İşte yerli ve milli oyunumuzdan ilk fragman!

Son yıllarda Türk oyun sektöründe dikkat çekici bir yükseliş yaşanıyor ve bu yükselişin en belirgin örneklerinden biri de "The Nightscarred: Forgotten Gods" olacak gibi görünüyor.

Resmî PlayStation partneri Shadowfall Studio tarafından geliştirilen bu oyun, Türk mitolojisini merkezine almasıyla dikkat çekiyor. İlk duyurulduğu andan itibaren büyük merak uyandıran oyunun ilk fragmanı bugün Shadowfall Studio'nun resmi X hesabı üzerinden yayınlandı.

THE NIGHTSCARRED: FORGOTTEN GODS İLK FRAGMAN

Bu heyecan verici birinci şahıs aksiyon oyununda, oyuncular ölüm tanrısı Erlik'in kızını kontrol edecek. Oyunda, kendi büyülerinizi oluşturabileceğiniz hibrit bir savaş sistemi bulunacak. Nightscarred, Türk mitolojisine dayanan fizik odaklı şamanik bir dünyada dengeyi sağlamak için düşmanlarla savaşma imkanı sunuyor. Ayrıca, oyunda co-op desteği de mevcut olacak.

Çıkış tarihi henüz belli olmayan "The Nightscarred: Forgotten Gods", PC ve konsollarda oynanabilecek. Oyunun Steam sayfası şimdiden açılmış durumda ve burada yer alan bilgilere göre, oyun hem Türkçe alt yazı hem de dublaj desteği ile gelecek. Ancak, çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN