İstanbul’un yaz eğlencesi! İlk dönemi başladı: Herkes soluğu burada aldı! Yaz ayının vazgeçilmezi olacak

İstanbul’un yaz eğlencesi! İlk dönemi başladı: Herkes soluğu burada aldı! Yaz ayının vazgeçilmezi olacak

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar sevinçten havalara uçuyor. İlk dönemi start aldı herkes soluğu burada aldı. Hem çocuklar eğlenecek hem de veliler rahat edecek. Yaz ayının vazgeçilmez aktiviteleri burada yapılacak. İşte tüm detaylar…

Metro İstanbul yaz aylarında İstanbul'da kalan çocuklara muhteşem bir eğlence sunuyor. Her çocuğun hayalini kurduğu o eğitimler hem velilerin rahat ettiriyor hem de çocukları eğlendiriyor. İstanbul'da yaz okulunun 1 dönemi başladı. İşte tüm detaylar…

METRO İSTANBUL'DAN MUHTEŞEM AKTİVİTE

Metro İstanbul Yaz Okulu'nun 1 dönemi hızla başladı. Çocuklar aktivitelerin ilk gününde yeni arkadaşlarıyla tanışarak eğlenceli ve öğretici anların tadına vardı. Takım çalışmaları, spor etkinlikleri ve yaratıcı atölyelerde keyifli vakit geçiren ufaklıklar hem öğrenmenin hem de eğlenmenin tadının sonuna kadar çıkarıyor.

Yaz tatili boyunca İstanbul'da olacak çocuklar hem eğlenecek hem de yeni arkadaşlarıyla öğretici aktivitelerde bulunacak. Metro İstanbul tarafından yapılan programdan hem öğrenciler hem de veliler memnun kalıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN