MHP'den mahkemeye 'Sinan Ateş' tepkisi: Saklayacak bir şeyimiz yok

MHP'den mahkemeye 'Sinan Ateş' tepkisi: Saklayacak bir şeyimiz yok

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Ankara'nın göbeğinde gündüz vakti öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in davasına ilişkin, “söz konusu suçtan zarar gördüklerini” belirterek bulundukları katılma taleplerinin reddedilmesine tepki gösterdi: Saklayacak bir şeyimiz yok...

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, MHP’nin söz konusu suçtan zarar gördüğünü belirterek, zarar görenlerin, Ceza Muhakemeleri Kanunu’nun 237. maddesi uyarınca kovuşturmanın her aşamasında davaya katılabilmesinin hüküm altına alındığını hatırlattı.

Türkiye gazetesine konuşan Feti Yıldız, İki avukat ile duruşmayı takip ettiklerini belirterek, MHP’nin davaya katılma talebinin mahkeme tarafından reddedilmesinin usul ve yasaya aykırı olduğunu ifade etti.

Yıldız, “Mahkemeye sunulan dilekçede 17 aydır MHP’ye iftira ve isnatta bulunanların tek tek isimleri yer alıyor. Bu 154 kişinin dinlenmesini, kimin elinde ne varsa mahkemeye getirmesini ve açıklamasını istedik. MHP’nin bu konuda saklayacağı bir şey yok. Televizyonlarda, sosyal medyada mahkemeler kurarak gerçekler bulunmaz. Gerçekler, adliyelerde, duruşma salonlarında açığa çıkar” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN