Oyunculara üzücü haber! XBox Game Pass abonelik ücretlerine zam! 309 TL'ye kadar yükseldi

Oyunculara üzücü haber! XBox Game Pass abonelik ücretlerine zam! 309 TL'ye kadar yükseldi

Oyunculara üzücü haber verildi! Microsoft, XBox Game Pass abonelik ücretlerine zam geleceğini duyurdu! 309 TL'ye kadar çıkıyor...

Microsoft, Xbox Game Pass hizmetlerinde önemli değişiklikler yapacaklarını duyurdu. Yapılan açıklamada, Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Game Pass Core ve PC Game Pass'e yeni üye olacak kullanıcılar için fiyat artışları gerçekleşeceği bildirildi. Ayrıca, Konsol için Game Pass yeni üyelere sunulmayacak.

Microsoft, Xbox Game Pass hizmetlerinde yeni bir döneme giriyor. Yapılan resmi duyuruda, Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Game Pass Core ve PC Game Pass için yeni üyeliklerde fiyatların artacağı belirtildi. Bu değişiklikler, 10 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak.

XBOX GAME PASS ÜCRETLERİNE ZAM

Xbox Game Pass kullanıcılarına duyuruldu! 6 yeni oyun ekleniyor: İşte Game Pass'e eklenecek oyunlar

Konsol için Game Pass aboneliği mevcut üyeler için devam edecek. Otomatik ödeme yenileme özelliğini etkinleştirmiş olan kullanıcılar, mevcut aboneliklerini sürdürebilecekler. Ancak, yeni üyelikler artık sunulmayacak. Bunun yanı sıra, Microsoft yeni bir Game Pass seçeneği olan Xbox Game Pass Standard'ı önümüzdeki aylarda kullanıma sunmayı planlıyor.

  • Game Pass Core: 159 TL’den 175 TL’ye yükseldi.
  • PC Game Pass: 159 TL’den 209 TL’ye çıktı.
  • Game Pass Ultimate: 209 TL’den 309 TL’ye yükseldi.

Bu fiyat değişiklikleri, 10 Temmuz'dan itibaren yeni üyeler için geçerli olacak. Mevcut üyeler ise 12 Eylül'de yeni fiyatlarla karşılaşacaklar. Microsoft, bu fiyat artışlarının dünya çapında uygulanacağını ve ülkelere göre detaylı fiyat listesinin çevrimiçi olarak yayınlandığını belirtti.

Game Pass Ultimate aboneleri, 12 aylık abonelik için 959 TL yerine 1399 TL ödeyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN