Epic Games, bu haftaki ücretsiz oyunu duyurdu! Mağaza fiyatı 195 TL! Bu fırsat kaçmaz

Epic Games, bu haftaki ücretsiz oyunu duyurdu! Mağaza fiyatı 195 TL! Bu fırsat kaçmaz

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu! Mağaza etiket fiyatı 195 TL olan bu oyunu sakın kaçırmayın! 8 Ağustos'a kadar kütüphanenize ekleyin...

Geçtiğimiz hafta Epic Games Store, FIST: Forged In Shadow Torch’u ücretsiz olarak oyunseverlerin beğenisine sunmuştu. Bu hafta ise platform, 195 TL değerindeki LumberJack oyununu ücretsiz olarak kütüphanenize eklemenize olanak tanıyor. Epic Games Store, her hafta bir bedava oyun sunma geleneğini sürdürüyor ve LumberJack’i bir hafta boyunca ücretsiz olarak sunuyor. Oyun, kütüphanenize eklendikten sonra sonsuza dek sizin olacak.

LUMBERJACK NASIL BİR OYUN?

LumberJack

LumberJack, 2022 yılında FinalBoss Games adlı bağımsız bir ekip tarafından geliştirildi. Eğlenceli teması ve renkli grafikleriyle dikkat çeken bu oyun, oyuncuları “israfçı insanların” gezegeni kirletmeye yönelik eylemlerine karşı mücadele etmeye davet ediyor. Oyunda, elinde balta olan bir ayı olarak çevrenizi korumak ve sevimli hayvan dostlarınızı kurtarmakla sorumlu olacaksınız.

LumberJack’te, oyuncular bulmaca türündeki görevlerde eğlenceli bir maceraya atılacak. Oyunda, “Baltanı kapıp yoluna çıkan insan yapımı her şeyi doğra, geri dönüştür, sevimli hayvan dostlarınla bulmacaları çöz ve çevreyi kurtar!” şeklindeki hedeflere ulaşmanız gerekiyor. Oyun, sevimli grafikler ve doğa temalı hikayesiyle oyuncuları ormanda keşfe çıkartıyor ve çeşitli bulmacalar çözmeleri için teşvik ediyor.

EPIC GAMES ÜCRETSİZ OYUN İNDİRME NASIL YAPILIR?

Epic Games'in Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 27 Haziran'a Kadar Ücretsiz: İki Harika Oyun - Kocaeli Gündem

195 TL değerindeki LumberJack oyununu Epic Games Store’dan ücretsiz olarak indirmek oldukça basit. Oyun, 8 Ağustos akşamına kadar bedava olarak sunulacak. LumberJack’i kütüphanenize eklemek için şu adımları takip etmeniz gerekiyor:

  1. Epic Games Store uygulamasını açın.
  2. Epic Games hesabınıza giriş yapın. Hesabınız yoksa, yeni bir hesap oluşturun.
  3. Epic Games Launcher’ı indirip başlatın.
  4. Ana sayfada bulunan “Ücretsiz Oyunlar” sekmesine gidin.
  5. LumberJack’i bulun ve “Ücretsiz Al” düğmesine tıklayın.
  6. Oyunu kütüphanenize eklemek için “Ekle” butonuna basın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN