Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem! Hasan Arat 22 yaşındaki genç yıldızı kapının önüne koydu. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem! Hasan Arat 22 yaşındaki genç yıldızı kapının önüne koydu. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda takımdan ayrılacak isimler tek tek netleşmeye başladı. Gelen son dakika ayrılık haberi taraftarları şaşkına çevirdi. Ante Rebic'in ardından o yıldızında ipi kesildi. Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem! Hasan Arat 22 yaşındaki genç yıldızı kapının önüne koydu. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde hazırlıklarına devam eden siyah-beyazlılarda bu sefer peş peşe ayrılık haberleri gelmekte. Gelen son dakika haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem! Hasan Arat 22 yaşındaki genç yıldızı kapının önüne koydu. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor.

BEŞİKTAŞ'TA DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi dünya starlarını kadrosuna katan siyah-beyazlılarda bu sefer ayrılık haberleri gelmeye başladı. Gelen son dakika haberi ise taraftarları şoke etti. Siyah-beyazlılar Ajdin Hasic'in Polonya ekibi Cracovia'ya transfer olduğunu açıkladı.

yeni-proje-2024-08-02t105524-563.jpg

HASAN ARAT 22 YAŞINDAKİ GENÇ YILDIZI KAPININ ÖNÜNE KOYDU! ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI GİDİYOR

Birçok yıldızı kadrosuna katan Beşiktaş'ta, gelecek planlamalarında yer almayan Ajdin Hasic'le yollar ayrıldı. Başkan Hasan Arat bu ayrılığı resmen onaylamış durumda.

yeni-proje-2024-08-02t105537-610.jpg

Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Ajdin Hasic'in nihai transferi hususunda MKS Cracovia SSA Kraków ile anlaşmaya varılmıştır. Ajdin Hasic'e yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN