Galatasaray transferde gözünü kararttı! Juventus'un 25 yaşındaki yıldızı imzayı attı. Dursun Özbek 28 milyon euroya getiriyor

Galatasaray transferde gözünü kararttı! Juventus'un 25 yaşındaki yıldızı imzayı attı. Dursun Özbek 28 milyon euroya getiriyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılar orta saha için transfer çalışmalarına devam ederken bir son dakika gelişmesi yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Galatasaray transferde gözünü kararttı! Juventus'un 25 yaşındaki yıldızı imzayı attı. Dursun Özbek 28 milyon euroya getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'dan transfer hamleleri peş peşe geliyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talimatları üzerine çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılılar sürpriz bir hamle yaptı. Taraftarlar gelen bu haberle heyecana boğulacak. Galatasaray transferde gözünü kararttı! Juventus'un 25 yaşındaki yıldızı imzayı attı. Dursun Özbek 28 milyon euroya getiriyor.

GALATASARAY TRANSFERDE GÖZÜNÜ KARARTTI

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle orta saha arayışında olan sarı-kırmızılılarda sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Fotospor'da yer alan habere göre Galatasaray gündemine Juventus’tan Weston McKennie'yi aldı.

yeni-proje-2024-08-02t101154-658.jpg

JUVENTUS'UN 25 YAŞINDAKİ YILDIZI İMZAYI ATTI! DURSUN ÖZBEK 28 MİLYON EUROYA GETİRİYOR

Sarı kırmızılı takım, Juventus forması giyen Weston McKennie'yi transfer etmek istiyor. Galatasaray'ın ABD’li oyuncu için Juventus'a yakın zamanda 15 milyon euro’luk teklif yapabileceği ifade edildi.

yeni-proje-2024-08-02t101211-225.jpg

Oyuncu hakkında bilgi toplayan Galatasaray'ın kısa süre içinde resmi adımları atması bekleniyor. Başkan Dursun Özbek'in ise bu transferi yakından takip ettiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN