Emekli zam farkları hesaplara yatırılıyor! Sonunda belli oldu: O tarihte hesabınızdan çekebilirsiniz

Emekli zam farkları hesaplara yatırılıyor! Sonunda belli oldu: O tarihte hesabınızdan çekebilirsiniz

Milyonlarca emeklinin beklediği zam farkları nihayet hesaplara yatırılıyor! O tarihte hesabınızdan emekli aylığınızı çekebilirsiniz...

1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni düzenlemeyle, emekli maaşlarının en düşük miktarı 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükseltildi. Bu artış, emeklilere Temmuz ayında maaşlarını aldıktan sonra 2 bin 500 TL'lik bir fark ödemesi yapılmasını da içeriyor.

7 AĞUSTOS'TA HESAPLARA YATIYOR

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan duyuruya göre, Temmuz ayında aylıklarını alan emekliler, maaşlarındaki artışın farkını 7 Ağustos 2024 tarihinde hesaplarında görebilecekler. Fark ödemeleri, 7 Ağustos itibarıyla hesaplara yatırılacak.

SGK'nın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:

"2024 Temmuz ödeme dönemi itibariyle en düşük emekli aylığı 12.500 TL'ye yükseltildi. Fark aylık ödemelerinizi 7 Ağustos 2024 tarihinde hesabınızdan çekebilirsiniz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN